Zoeken op Tahuti


Vraag??

email tahuti

Tahuti Health Goods
de Bongerd 23
6584 DG Molenhoek
 
tel/fax: 024 3587147
Email: a.korse@tahuti.nl

home

produkten

folders

algemene voorwaarden

Bestellen
STAP 1.  Bepaal het aantal bij uw produkt(en) en klik op 'Bestellen'. Bent u klaar met bestellen, klik dan op "Naar kassa" STAP 2. U ziet een overzicht van uw bestelling(en). Controleer uw bestelling (evt. wijzigen) en klik 'Bestelformulier'. Of winkel verder
STAP 3. Vul uw gegevens in en klik  op 'Bestelling plaatsen'. uw bestelling wordt verzonden

 

 BOEKEN  

   HANDBOEK EDELSTEEN REMEDIES  (2009)                        boekkaft             Inhoudsopgave
   Therapeutische werking van 113 edelsteen-elixers
   Voor gezondheid en persoonlijke groei.


Dit nieuwe boek van Amandus Korse en Wilma Podbregar bevat veel informatie over de 43 nieuwe (nog niet beschreven) elixers, en ook over de 70 elixers die in de oude uitgave (zie hieronder) vermeld staan. Het inspirerende kontakt met Wilma leidde tot veel nieuwe ontdekkingen over de edelstenen zelf, verbonden met hun werking, mede door literatuuronderzoek en internet-zoeken.
Het Handboek Edelsteen Remedies is 240 bladzijden, bevat veel origineel materiaal, boordevol met nieuwe informatie, ruim vier maal zoveel als het oude Handboekje van de Edelsteen Remedies van 1988. Met belangrijke nieuwe wetenswaardigheden over de betreffende edelstenen. Rijk geillustreerd met afbeeldingen in zwart-wit, formaat 17x24 cm. Paperback € 19,90 (verz.kosten vrij)

aantal: <

 

   HANDBOEKJE VAN DE EDELSTEEN REMEDIES (1988)                  klik folder 13  omslag

Dit boek van Amandus Korse beschrijft gedetailleerd de werking van 73 verschillende Edelsteen Remedies op basis van edelstenen en kristallen. Dit boek geeft inzicht in de rijke mogelijkheden van edelsteen-therapie en edelsteen-elixers,  met werkingen op het fysieke, energetische, emotionele, mentale en geestelijke vlak. Een standaardwerk! 

96 pag.  € 8,90 (verz.kostenvrij)

aantal:

 

   DE WERELD VAN TOERMALIJN                                             klik folder 13  omslag

Dit boek van Amandus Korse beschrijft de fysische eigenschappen en de uitge-breide geneeskrachtige werking van diverse toermalijnsoorten. Tevens de prak-tische toepassingen van zwarte toermalijn ter ontstoring van elektromagnetische straling in huis. Diepgaande studie van de vorm- en kleurkracht en de symboliek van 21 toermalijnsoorten. Inklusief kleurfoto’s. 120 pag. (verz.kostenvrij) € 17,50

aantal:

 

  TAFEL VAN HOEKEN & GETALSVERHOUDINGEN 0-360            klik folder 13        omslag

Amandus Korse geeft hele getalsverhoudingen  en goniometrische proporties voor alle booggraden en minuten van de cirkel, inklusief wortels, de gulden snede en pi. Bedoeld voor het harmonisch ontwerpen van architektuur en kunst middels heeltallige hoeken en ratios. 224 pag.  €18,50 (verz.kostenvrij)

aantal:

 

Bijbestelling   

Kleurenposter A-4. Mooie kleurenposter van 200 edelstenen en mineralen. Foto met nederlandse naam en vindplaats. Alleen bij bestelling van een ander artikel.

aantal:

 

 [Home] [produkten] [folders] [algmvoorw]

 

Naar Kassa